Nieuws

Beste leden.
Zodra wij het groene licht krijgen en na
deze nodige, maar lastige pauze we weer de baan op mogen kan ik mij voorstellen dat iedereen klaar staat. Gerard en Nico hebben er voor gezorgd dat onze baan er top bij ligt.

Even over de lessen: gezien de nog steeds bedreigende ziekte Corona zullen de lessen op een veilige manier gegeven worden. Heel kort even over les krijgen op zich (altijd een goed plan):
Leren doet men door te zien, te luisteren en te voelen.
- In volgorde:
-voorbeeld techniek kan er toe bijdragen een beweging na te doen. Dus doordat ik een gedeelte van de swing demonstreer kan dat herhaalt worden door de leerling. 
-Anderen willen bepaalde aspecten verklaard hebben en dan kan ik verbaal het een en ander uitleggen.
-Soms is het ook gewenst om leerlingen door aanraking te leren een gedeelte van de swing te voelen.
Het laatste (het voelen) is niet per se nodig. Ik kan door het voor te doen en met een duidelijke uitleg prima lesgeven. Dat houdt in dat de 1,5 meter afstand behouden kan worden. Dit i.v.m. jullie veiligheid, zowel als die van mij. Lessen kunnen dan ook gewoon doorgaan.
Ik hoop dat jullie sowieso toch nog een mooi golfseizoen gaan hebben en ik zie iedereen natuurlijk graag tegemoet op de mat.

AANBIEDING GOLFLES

De eerste dag dat er besloten wordt dat we weer mogen spelen ben ik van 10.00 uur tot 14.00 uur aanwezig en kan iedereen gratis een les krijgen om het seizoen toch nog positief te beginnen.
Tot ziens op de baan! Vriendelijke groet, Charles. 
Ps als u gebruik wilt maken van de lessen op die dag graag eerst even bellen ivm indeling gezien de veiligheid. 06-44443617.

 

 

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Charles korndorffer. 

 

Ik ben al meer dan twintig jaar werkzaam geweest als PGA professional in binnen en buitenland op verschillende golfbanen.mijn opleiding voor PGA pro ben ik begonnen op nationaal sportcentrum Papendal en afgerond bij Fontys sport hogeschool.  

 

Bij Golfbaan molenslag ben ik bij het ontstaan van de baan betrokken geweest en het is dan ook mooi om te zien wat het uiteindelijke resultaat geworden is. Een mooie goed onderhouden Polderbaan in een mooie omgeving. 

 

Na een periode geen les gegeven te hebben kruipt het bloed toch weer naar de mat. Het lesgeven vind ik gewoon te leuk om niet te doen. De interactie met de leerling maar ook het tevreden gezicht en de positieve resultaten na de lessen motiveren mij enorm. Ik vind het dan ook altijd nog een uitdaging om golfers te motiveren de sport aan te gaan. Kijkend naar het individu en de mogelijkheden binnen de techniek en materiaal ben ik ervan overtuigt dat ik iedereen beter kan laten spelen/ scoren. 

 

Ik zie jullie dan ook graag op de driving range tegemoet. 

Handicap cursus. 

Verlaag uw handicap met vijf slagen in 6 lessen
In deze cursus wordt er meer aandacht besteed aan het spelen van de baan en het scoren. Eerst wordt er een baan analyse gemaakt en gekeken waar u persoonlijk de winst kan behalen. Tevens komen er technische aspecten aan bod die er voor zorgen dat u rechter en verder slaat.
Focus op short game: handige tips om minder slagen te verliezen om en op de green.
Doelstelling 5 slagen minder en meer plezier in de sport.
Kosten van deze cursus 99€ per persoon 4 maximaal 6 personen.
Incl materiaal exclusief ballen.
Eenmalig 10€ voor het spelen van de baan. 
Aanmelden bij Charles nr 06 44443617. 

Tarief

1 persoon 1/2 uur € 25
1 persoon 60 min € 50
2 personen € 55
3 personen € 60
Meer personen in overleg. 
1 les uur is 60 min. 

TEL: 06-44443617

Heerenweg 75

1768 BL Barsingerhorn

Info@molenslag.nl

+31(6)22 11 17 23

Tel: +31(6) 22 11 17 23

Fax:

info@molenslag.nl

© 2023 by Molenslag  Events. Proudly created by Fides Branding

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon