Golf leraar schagen.png

Nieuws

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Charles korndorffer. 

 

Ik ben al meer dan twintig jaar werkzaam geweest als PGA professional in binnen en buitenland op verschillende golfbanen.mijn opleiding voor PGA pro ben ik begonnen op nationaal sportcentrum Papendal en afgerond bij Fontys sport hogeschool.  

 

Bij Golfbaan molenslag ben ik bij het ontstaan van de baan betrokken geweest en het is dan ook mooi om te zien wat het uiteindelijke resultaat geworden is. Een mooie goed onderhouden Polderbaan in een mooie omgeving. 

 

Na een periode geen les gegeven te hebben kruipt het bloed toch weer naar de mat. Het lesgeven vind ik gewoon te leuk om niet te doen. De interactie met de leerling maar ook het tevreden gezicht en de positieve resultaten na de lessen motiveren mij enorm. Ik vind het dan ook altijd nog een uitdaging om golfers te motiveren de sport aan te gaan. Kijkend naar het individu en de mogelijkheden binnen de techniek en materiaal ben ik ervan overtuigt dat ik iedereen beter kan laten spelen/ scoren. 

 

Ik zie jullie dan ook graag op de driving range tegemoet. 

Handicap cursus. 

Verlaag uw handicap met vijf slagen in 6 lessen
In deze cursus wordt er meer aandacht besteed aan het spelen van de baan en het scoren. Eerst wordt er een baan analyse gemaakt en gekeken waar u persoonlijk de winst kan behalen. Tevens komen er technische aspecten aan bod die er voor zorgen dat u rechter en verder slaat.
Focus op short game: handige tips om minder slagen te verliezen om en op de green.
Doelstelling 5 slagen minder en meer plezier in de sport.
Kosten van deze cursus 99€ per persoon 4 maximaal 6 personen.
Incl materiaal exclusief ballen.
Eenmalig 10€ voor het spelen van de baan. 
Aanmelden bij Charles nr 06 44443617. 

Tarief

1 persoon 1/2 uur € 25
1 persoon 60 min € 50
2 personen € 55
3 personen € 60
Meer personen in overleg. 
1 les uur is 60 min. 

TEL: 06-44443617

 

image.png