golf pro.png

Docent en golfleraar

Cor Visser is beschikbaar voor privé golflessen op vrijdag, zaterdag en zondag op Molenslag.

Cor  is ruim 20 jaar werkzaam als docent Elektrotechniek in het onderwijs. 
Cor is tevens gecertificeerd golfleraar level III. Om meer inzicht te krijgen in de natuurlijke leerprocessen heeft hij bij de WGTF in Engeland onder toeziend oog van de DGTF zijn level IV Master Golf Teaching Professional diploma behaald. 
Cor heeft ervaring in het oplossen van “golfproblemen” bij individuele golfers en heeft tijdens zijn level III opleiding stage gelopen bij GC Regthuys. Daar geeft hij tot op de dag van vandaag op regelmatige tijdstippen golfclinics.

Individuele lessen

 

Cor heeft de stellige overtuiging dat iedereen plezier kan en moet hebben in golf.   
Hij is niet van “doe dit” en “doe dat” maar leert golfers op natuurlijke wijze te golfen en  te verbeteren. In zijn beleving worden golfers tijdens lessen teveel “gerobotiseerd” en wordt er weinig tot geen rekening gehouden met het natuurlijke leerproces van mensen. Omdat iedere golfer anders is, is hij voorstander van individuele lessen tot maximaal twee golfers. Op deze wijze kan er maximaal aandacht gegeven worden aan de golfers. Het in kaart brengen van de wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden zal uiteindelijk leiden tot een natuurlijk leerproces dat tot in lengte van dagen werkt en de golfer veel plezier zal brengen.

Leden Molenslag - Individueel (50 min)   -  € 50

                            - Twee golfers (50 min) - € 30

Niet leden Molenslag - Individueel (50 min)  -  € 60

                                   - Twee golfers (50 min) - € 35

Alle prijzen zijn per persoon. Voor niet leden van Molenslag geldt voor baanlessen €15  euro extra voor greenfee.

Voor verdere informatie kun je Cor bereiken op 06-28555051
In verband met lessen is hij overdag slecht bereikbaar. Stuur een sms met jouw telefoonnummer of stuur een email naar.                              hij belt zo snel mogelijk terug.