• jmmnijland6

Nieuws

Updated: Apr 20, 2020Beste leden.

Zodra wij het groene licht krijgen en na

deze nodige, maar lastige pauze we weer de baan op mogen kan ik mij voorstellen dat iedereen klaar staat. Gerard en Nico hebben er voor gezorgd dat onze baan er top bij ligt.


Even over de lessen: gezien de nog steeds bedreigende ziekte Corona zullen de lessen op een veilige manier gegeven worden. Heel kort even over les krijgen op zich (altijd een goed plan):

Leren doet men door te zien, te luisteren en te voelen.

- In volgorde:

-voorbeeld techniek kan er toe bijdragen een beweging na te doen. Dus doordat ik een gedeelte van de swing demonstreer kan dat herhaalt worden door de leerling.

-Anderen willen bepaalde aspecten verklaard hebben en dan kan ik verbaal het een en ander uitleggen.

-Soms is het ook gewenst om leerlingen door aanraking te leren een gedeelte van de swing te voelen.

Het laatste (het voelen) is niet per se nodig. Ik kan door het voor te doen en met een duidelijke uitleg prima lesgeven. Dat houdt in dat de 1,5 meter afstand behouden kan worden. Dit i.v.m. jullie veiligheid, zowel als die van mij. Lessen kunnen dan ook gewoon doorgaan.

Ik hoop dat jullie sowieso toch nog een mooi golfseizoen gaan hebben en ik zie iedereen natuurlijk graag tegemoet op de mat.


AANBIEDING GOLFLES


De eerste dag dat er besloten wordt dat we weer mogen spelen ben ik van 10.00 uur tot 14.00 uur aanwezig en kan iedereen gratis een les krijgen om het seizoen toch nog positief te beginnen.

Tot ziens op de baan! Vriendelijke groet, Charles.

Ps als u gebruik wilt maken van de lessen op die dag graag eerst even bellen ivm indeling gezien de veiligheid. 06-44443617.177 views0 comments

Recent Posts

See All

Heerenweg 75

1768 BL Barsingerhorn

Info@molenslag.nl

+31(6)22 11 17 23

Tel: +31(6) 22 11 17 23

Fax:

info@molenslag.nl

© 2023 by Molenslag  Events. Proudly created by Fides Branding

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon