top of page

Golf les

golf pro.png

Cor Visser

Beschikbaar voor privé golflessen op vrijdag, zaterdag en zondag op Molenslag. 

Golf leraar.png

Marcel Bal

Marcel Bal geeft groepslessen op zaterdagochtend op Molenslag. Naast de groepslessen op zaterdagochtend biedt Marcel individuele lessen op de zaterdagmidag.

Golf leraar 

Golfbaan Molenslag

Docent en golfleraar

Cor Visser is beschikbaar voor privé golflessen op vrijdag, zaterdag en zondag op Molenslag.

Cor  is ruim 20 jaar werkzaam als docent Elektrotechniek in het onderwijs. 
Cor is tevens gecertificeerd golfleraar level III. Om meer inzicht te krijgen in de natuurlijke leerprocessen heeft hij bij de WGTF in Engeland onder toeziend oog van de DGTF zijn level IV Master Golf Teaching Professional diploma behaald. 
Cor heeft ervaring in het oplossen van “golfproblemen” bij individuele golfers en heeft tijdens zijn level III opleiding stage gelopen bij GC Regthuys. Daar geeft hij tot op de dag van vandaag op regelmatige tijdstippen golfclinics.

Individuele lessen

 

Cor heeft de stellige overtuiging dat iedereen plezier kan en moet hebben in golf.   
Hij is niet van “doe dit” en “doe dat” maar leert golfers op natuurlijke wijze te golfen en  te verbeteren. In zijn beleving worden golfers tijdens lessen teveel “gerobotiseerd” en wordt er weinig tot geen rekening gehouden met het natuurlijke leerproces van mensen. Omdat iedere golfer anders is, is hij voorstander van individuele lessen tot maximaal twee golfers. Op deze wijze kan er maximaal aandacht gegeven worden aan de golfers. Het in kaart brengen van de wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden zal uiteindelijk leiden tot een natuurlijk leerproces dat tot in lengte van dagen werkt en de golfer veel plezier zal brengen.

Leden Molenslag - Individueel (50 min)   -  € 50

                            - Twee golfers (50 min) - € 30

Niet leden Molenslag - Individueel (50 min)  -  € 60

                                   - Twee golfers (50 min) - € 35

Alle prijzen zijn per persoon. Voor niet leden van Molenslag geldt voor baanlessen €10 euro extra voor greenfee.

Voor verdere informatie kun je Cor bereiken op 06-28555051
In verband met lessen is hij overdag slecht bereikbaar. Stuur een sms met jouw telefoonnummer of stuur een email naar corvisser@moderngolfgreens.nlen hij belt zo snel mogelijk terug.  

Golf leraard

Golfbaan Molenslag

Marcel Bal geeft groepslessen op zaterdagochtend op Molenslag.

Naast de groepslessen op zaterdagochtend biedt Marcel individuele lessen op de zaterdagmidag.

 

Clubfitter en golfleraar


Marcel Bal is ruim 13 jaar werkzaam als zelfstandig clubfitter. De laatste jaren ook op Molenslag. Marcel meet golfclubs aan en bouwt ze op maat. Tevens repareert hij clubs. Naast clubfitter is Marcel gecertificeerd golfleraar. Als WGTF level 3 coach is hij bevoegd om golflessen te verzorgen.

Groepslessen op zaterdagochtend
De groepslessen onder leiding van Marcel Bal zijn op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Individuele lessen op zaterdagmiddag
Na de groepsles(sen) bestaat voor alle leden, maar ook voor golfers van buiten Molenslag, de gelegenheid om individuele lessen te boeken bij Marcel Bal. Als u een eerste les wilt boeken wordt die voorafgegaan door een persoonlijk interview en een spel analyse. Op basis hiervan wordt een lesplan opgesteld. Het interview en de spel analyse zijn gratis. 

Individuele lessen hebben een minimale duur van 1 uur zodat er voldoende tijd is om een onderwerp/aanpassing te behandelen. De lessen kunnen zowel op de driving range als in de baan worden gegeven, een combinatie is ook mogelijk. Lessen kunnen via email worden geboekt via info@golfopmaat.nl.

 

De lessen kosten € 30 per uur. 

Een lessenpakket van 10 lessen is ook mogelijk. De prijs is dan € 275. Driving range ballen zijn voor eigen rekening. Voor niet leden van Molenslag geldt voor baanlessen € 10 euro extra voor greenfee. Deze greenfee geeft ook het recht om na de les verder te spelen op de baan en de ronde af te maken.

Voor meer informatie, neem gerust contact op via info@golfopmaat.nl

Gr

bottom of page