Vergaderen

Even weg uit de dagelijkse werkomgeving en omringt worden door inspirerend uitzicht?

 

Ontdek onze bijzondere vergaderlocatie, gelegen  in een prachtig natuurgebied. De vergaderzalen kenmerken zich door veel raamwerk met prachtig uitzicht over de Golfbaan.

 

Combineer uw vergadering met een Golf clinic. Dit maakt uw vergadering ten slotte een stuk leuker en verstrekt de boodschap van uw dag.

Trainingen

Op zoek naar een inspirerende trainingslocatie? Onze lichte en ruime trainingslocatie in Barsingerhorn zorgt voor inspiratie bij uw deelnemers om alles uit de dag te halen.

 

Wij hebben diverse trainingszalen variërend in grootte. Elk met een eigen karakter en een uniek uitzicht op de golfbaan.

 

Combineer uw training met een verrassende energizer. Versterk hiermee uw boodschap en zorg voor nieuwe energie. Laat u verrassen!

Culinair

Molenslag events denkt graag met u mee over een passend cateringconcept dat recht doet aan de uitstraling en het thema van uw bijeenkomst.

 

Van eenvoudige smaakvolle hapjes en buffetten tot exclusieve diners en live cooking. Laat u verrassen!

Bedrijfsuitje in Schagen op een golfbaan

Bent u opzoek naar een leuk bedrijfsuitje in Schagen? Of een familiefeest op maat voor u gemaakt?

Neem gerust contact met ons op voor een opmaat gemaakte bedrijfsuitje of vergadering in Schagen. Voor een leuke dag inclusief een golfclinici met het hele team en aansluitend een borrel of juist vooraf een vergadering.

Contact