Marcel Bal

Marcel Bal geeft groepslessen op zaterdagochtend op Molenslag. Naast de groepslessen op zaterdagochtend biedt Marcel individuele lessen op de zaterdagmidag.

Clubfitter en golfleraar
Marcel Bal is ruim 13 jaar werkzaam als zelfstandig clubfitter. De laatste jaren ook op Molenslag. Marcel meet golfclubs aan en bouwt ze op maat. Tevens repareert hij clubs. Naast clubfitter is Marcel gecertificeerd golfleraar. Als WGTF level 3 coach is hij bevoegd om golflessen te verzorgen.

Groepslessen op zaterdagochtend
De groepslessen onder leiding van Marcel Bal zijn op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Individuele lessen op zaterdagmiddag

Na de groepsles(sen) bestaat voor alle leden, maar ook voor golfers van buiten Molenslag, de gelegenheid om individuele lessen te boeken bij Marcel Bal. Als u een eerste les wilt boeken wordt die voorafgegaan door een persoonlijk interview en een spel analyse. Op basis hiervan wordt een lesplan opgesteld. Het interview en de spel analyse zijn gratis.

Individuele lessen hebben een minimale duur van 1 uur zodat er voldoende tijd is om een onderwerp/aanpassing te behandelen. De lessen kunnen zowel op de driving range als in de baan worden gegeven, een combinatie is ook mogelijk. Lessen kunnen via email worden geboekt via info@golfopmaat.nl. De lessen kosten € 30 per uur.

Een lessenpakket van 10 lessen is ook mogelijk. De prijs is dan € 275. Driving range ballen zijn voor eigen rekening. Voor niet leden van Molenslag geldt voor baanlessen € 10 euro extra voor greenfee. Deze greenfee geeft ook het recht om na de les verder te spelen op de baan en de ronde af te maken.

Voor meer informatie, neem gerust contact op via info@golfopmaat.nl

A24340690E5648E4AB4A464139339C8B